Een kijkje achter de schermen op de arbeidsrechtbank Collectieve schuldenregeling in Turnhout

Ben jij benieuwd hoe een dossier collectieve schuldenregeling (CSR) verloopt op de arbeidsrechtbank? Wil je te weten komen hoe een CSR wordt goedgekeurd, herzien of afgesloten wordt? Wil je weten bij wie je als hulpverlener terecht kan met vragen over een CSR? Wil je weten hoe klachten worden behandeld over CSR? …

BIZ Kempen organiseert samen met de arbeidsrecthbank afdeling Turnhout ‘een kijk achter de schermen’. Tijdens de voormiddag komen enkele dossiers Collectieve Schuldenregeling ter sprake op de hoorzitting. Wij kunnen hierbij aansluiten. Dit kan gaan van een opening, herziening of een afsluiting van een CSR. Of wordt de persoon en de advocaat-schuldbemiddelaar opgeroepen. Welke dossiers er dan op hoorzitting komen, is niet geweten, maar er zullen wel een aantal dossiers ter sprake komen.

Vervolgens is er de mogelijkheid om rechtstreeks in gesprek te gaan met de griffiers (Wout Maes en Katrien Van Riel) en de arbeidsrechter (Fanny Claes). Zij staan klaar om uitleg te geven over de werking van de arbeidsrechtbank en om jullie vragen te beantwoorden.

Mocht je vragen hebben, neem ze zeker mee!  

WANNEER: woensdag 6 september 2023 van 9u15-12u
WAAR: arbeidsrechtbank Turnhout, afdeling CSR. Kasteelplein 11, 2300 Turnhout
VOOR WIE: alle hulpverleners die in contact komen met een collectieve schuldenregeling
KOSTPRIJS: gratis

De rondleiding is volzet. Schrijf je HIER in op de wachtlijst.